PUUR IS LEERBEDRIJF
Met plezier leiden wij junior specialistes op om zelfverzekerd en vaardig de beauty branche naar een hoger level te tillen.

 

Dit jaar leiden wij weer VIJF stagiaires op. We noemen ze bewust geen stagiaire maar junior specialist. Sommigen van hen zijn namelijk al “basis” schoonheidsspecialiste en zijn zich op MBO 4 niveau aan het specialiseren. Als leerbedrijf helpen wij hen naar een hoger niveau. De passie om jonge specialistes op te leiden komt voort uit mijn jarenlange ervaring als docent Schoonheidsverzorging.

Tijdens een uitgebreid sollicitatie gesprek bespreek ik duidelijk met de junior specialiste wat wij als leerbedrijf te bieden hebben, maar ook wat wij van hen verwachten. We werken bij PUUR op hoog kwaliteitsniveau en houden daarom van gemotiveerde en leergierige specialistes. We hebben bewust de keuze gemaakt alleen samen te werken met tweede en derde jaars studentes.

ONZE LEERDOELEN:

  • Wij dagen de specialiste uit om VRAGEN TE STELLEN en met de informatie aan de slag te gaan. Een junior specialist die geen vragen stelt heeft naar onze mening weinig interesse in het vak.
  • Wij dagen de specialistes uit om INITIATIEF TE TONEN, te laten zien wie je bent en waar je voor staat! Je kunt immers geen goede specialiste worden als je jezelf niet kent.
  • Wij laten de junior specialistes deelnemen aan INTERNE EN EXTERNE TRAININGEN waardoor ze de geleerde vaardigheden in de praktijk zien, ervaren en kunnen gaan toepassen. Het unieke element van PUUR is dat wij onze eigen werkwijze hebben, waarbij deze trainingen ook aan junior specialistes worden aangeboden.
  • Wij BEGELEIDEN de junior specialistes nauwkeurig en houden voortgangen bij. Daarbij laten hen meekijken, vragen stellen en stimuleren hen om op klanten te werken. Wij regelen regelmatig modellen om de opgedane kennis in de praktijk te kunnen toepassen. Bij PUUR worden betalende klanten uiteraard altijd behandeld door onze senior specialistes.
  • Bij PUUR krijgt de junior specialiste meer mogelijkheden dan enkel opruimen en poetsen.
  • Aanleren van EFFECTIEF COMMUNICEREN en gepaste omgang met klanten is voor junior specialistes niet vanzelfsprekend, daarom helpen wij hen dit te ontwikkelen.

Ons doel is zelfverzekerde en vaardige specialistes opleiden voor de branche. Hiermee zorgen we ervoor dat de kwaliteit in het vakgebied hoog blijft! En ja, het klopt, soms leid je ze op voor je concurrent. Dat is voor ons geen probleem, we dragen graag ons steentje bij om de beautybranche naar een nóg hoger level te tillen.  We zijn trots op de kennis die we te bieden hebben in onze PUUR instituten!