Vandaag precies 1 jaar geleden hebben we PUUR Oosterhout feestelijk geopend. Het succesvolle award-winnende concept van Prinsenbeek zetten we voort in Oosterhout.

Het schitterende, monumentale pand biedt een fijne sfeervolle werkplek voor mij en mijn collega`s en een rustgevende omgeving voor klanten die de weg naar PUUR Oosterhout hebben gevonden. Dat kon natuurlijk ook niet missen want we staan continue in de spotlights; interviews, events, radio, magazines, en zelfs bekende influencers als Lousie Latooy en Irma knol hebben genoten van behandelingen.

De focus van PUUR Oosterhout ligt, net als in Prinsenbeek, op huidverbetering, het beste halen uit elke huid, en dat in een ontspannen sfeer. Want we weten allemaal dat vermoeidheid en stress niet de mooiste versie van jezelf geven. De combinatie van huidverbetering op hoog niveau, samen met ontspannen elementen maakt een bezoek aan PUUR heel comfortabel! En we zien alle klanten ook weer terugkomen voor een vervolgbehandeling, of zelfs voor een intensief kuur traject.

Natuurlijk is een nieuw bedrijf starten in tijden van COVID virus heel lastig (zoniet dramatisch), niet alleen voor PUUR maar voor iedereen. Pas een handvol maanden geopend en dan de zaak ruim negen weken moeten sluiten. Tja, niet te lang bij stilstaan, vooruit kijken en doen wat wel mogelijk is. Met positiviteit en doorzettingsvermogen mogen we nu ons 1-jarig bestaan vieren, klanten weten ons allemaal weer goed en veilig te vinden en we hebben er zin in! (Fingers crossed dat we geen tweede lockdown gaan krijgen).

Oosterhout en omgeving veroveren op beauty vlak, dat is onze missie voor de komende tijd. Nog meer naamsbekendheid en nog meer mensen de wereld van PUUR te laten ervaren. Er is zóveel mogelijk voor een stralende en gezonde huid, en dat hoeft echt niet zonder rimpels. Vaak wordt gedacht dat rimpelloos het uitgangspunt is. Aanpakken van huidproblemen zoals acne en rosacea en de huid te verfijnen behoren ook tot de mogelijkheden, dat is waar we goed in zijn. Oplossingsgericht werken want een stralende en gezonde huid geeft zelfvertrouwen.

Creativiteit en focus hebben ervoor gezorgd dat we na maandenlang hard werken vorige maand Het Online Huidinstituut | Hohi.nl hebben geopend. Een ambitie die al een tijdje op mijn wensenlijstje stond. Een nieuwe pijler die samen met de twee instituten ervoor zorgt dat schoonheid voor iedereen toegankelijk is en binnen handbereik ligt. Een online platform waarbij huidadvies centraal staat, en klanten de geadviseerde producten direct kunnen aankopen. Het juiste advies én productgebruik zorgen voor resultaat. Een gezonde en stralende huid voor iedereen!

Rest mij om te zeggen dat ik enorm TROTS ben op het team om me heen! Stuk voor stuk kanjers die er allemaal 100% voor gaan! Let`s GO team!

Liefs Edith