T. Le Clerc: Make up artist – Visagie

In 1881 opende de beroemde apotheker Théophile LeClerc zijn eigen apotheek in één van de meest prestigieuze delen van Parijs. Een lange lijn schilders en artiesten behoorde tot zijn familie en hij was zelf ook een kunstliefhebber. Ook schoonheidsproducten fascineerde hem en hiermee experimenteerde hij veel. Het eindresultaat is zijn losse rijstpoeder, herkenbaar aan de lichte structuur en verbazingwekkende finesse. Het rijstzetmeel in deze poeders zorgt voor een verzachtend en comfortabel gevoel.

De poeder was een ware hit. De elegantie en de magische structuur, maar ook de hoge kwaliteit en de wetenschap dat het ontwikkeld is door een apotheker, zorgen voor een goede reputatie. Om aan de vraag te voldoen ontwikkelde Théophile LeClerc een palet van kleuren om aan iedere huidskleur en omstandigheid te voldoen: poeders voor de licht gekleurde huid, poeder voor de donkere huidtypes, poeder voor overdag en poeder voor `s avonds. De inmiddels beroemde kleur Banane is favoriet, omdat het de huid verlicht en laat stralen.

In 1989 werd het labaratorium Brami opgericht om het merk verder uit te breiden en te ontwikkelen. Loyaal aan de originele formule en om bij iedere huidskleur te passen werd de range lossen poeders uitgebreid van 13 naar 20 kleuren en de verpakking aangepast.

In 1997 werden penselen aan het assortiment toegeveogd. In 1998 ontwikkelde T.LeClerc de bekende Pressed Powder in 15 kleuren die gemakelijk in de tas van de vrouw past.

T. Le Clerc vandaag de dag

T.LeClerc biedt een compleet make-up assortiment met meer dan 200 producten voor de ogen, huid, en lippen, elegant verpakt in de bekende matte zilveren verpakkingen.

Teint

Losse en compacte poeders – Primers – Concealers – foundation – blushers

LeClerc biedt een op maat gemaakte oplossing voor een perfecte huid. Een range innovatieve producten die huidveroudering tegen gaat en comfort geeft door de voedende, verzachtende bestanddelen. Het uitgebreide palet kleuren biedt voor iedere huidskleur het juiste product.

Ogen

Oog- en wenkbrauwpenselen – Oogschaduw – Mascara’s – Eyeliners

Als het gelaat perfect egaal is dan is het tijd voor het highlighten van de ogen zodat ze meer diepte en expressie krijgen. Kleur de ogen met een oogschaduw uit de brede range kleuren, highlight ze met een oogpenseel of eyeliner, maak ze nog intenser met de mascara en vorm de wenkbrauw met het eyebrow pencil.

Lippen

Lipsticks – Lipgloss – Lippenselen

Lip make up is de finishing touch van de make up. Na het aanbrengen van het lippencil kleurt de lipstick of lipgloss van T.LeClerc de lippen voor een oogverblindend resultaat.

Accessoires

Als make up expert biedt T.LeClerc een uitgebreide range professionele penselen.

Wilt u meer informatie over onze behandelingen en/of wenst u een afspraak in te plannen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht via het digitale afspraakformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

valmont-logo
pascaud-logo
tleclerc-logo
opi-logo
gladskin-logo
cellics-logo