[ LET`S PLAY THE GAME AGAIN ]
Online LIVE: donderdag 2 april om 20.15 uur op Facebook

Hoe gaat het in zijn werk, de PUUR BEAUTY BINGO:

– Als je je kaarten telefonisch, per mail of via social media aankoopt ontvang je van ons een factuur die je mag overmaken.
– Vervolgens ontvang je je unieke bingo kaart én eventueel extra kans cijfer per mail. (Let op, thuis uitprinten dus moet wel in bezit zijn van printer thuis! )
– je kunt de kaarten ook in de winkel kopen of ophalen na online aankopen (dan hoef je auto niet uit, geven we m door je raampje😉)
– zorg donderdag voor goede WiFi ( kids even géén PlayStation?😬)
– noteer het PUUR what’s app nummer in je telefoon 06-42694482.
– donderdagavond om 20.10 uur je kop thee of borrel klaarzetten
– om 20.15 uur starten we het eerste spel. We leggen eerst LIVE de regels nog even uit.

SPELREGELS PUUR BEAUTY BINGO:
• Op de BINGO kaart staan vier spellen, met elk spel maak je twee maal kans op een prijs. Dus op één avond 8 kansen voor één of meer prijzen!
• Eerst gaan we voor een horizontale lijn op de éérste (linksboven) speelkaart. Nadat die prijs is behaald gaan we op hetzelfde, eerste spel voor de volle kaart, dat is de tweede prijs!
Dan gaan we verder met het tweede spel (rechts boven) en doen we hetzelfde als hierboven, eerst de horizontale lijn, dan de volle kaart prijs.
• Bij BINGO zet je dit dírect online in het facebook bericht en stuur je een foto van je kaart door naar het volgende telefoonnummer (PUUR what`s app nummer): 06-42694482. Met je foto checken we of alle cijfers kloppen en bij correcte cijfers is de winnaar bekend!De eerste die in het bericht BINGO zet met het laatste cijfer erbij wint! Dit in verband met mogelijke vertraging in de verbindingen.
• Extra KANS €2,50: Aan het einde van alle vier de spellen, trekken we één nummer en die persoon wint de PUUR behandeling ter waarde van €49,50
• Dubbele bingo? Als twee personen tegelijk bingo hebben, uniek maar mogelijk. Dan zijn de spelen we “het getal onder de TIEN”: we schrijven een cijfer op een briefje en leggen deze, uit jullie zicht, voor ons op tafel, de twee winnaar mogen online een getal raden, en dan hebben we de uiteindelijke winnaar.
• De prijzen kunnen worden opgehaald vanaf zaterdag 4 maart bij PUUR Prinsenbeek!
• Let op: zorg voor een goede wifi verbinding. Wij zijn niet aansprakelijk voor wegvallende wifi.
• We spelen dit spel voor de gezelligheid en voor een fijne avond. Er kunnen géén rechten worden ontleend aan deze avond én spel.

We gaan er een gezellige spelletjes avond van maken. We hebben er zin in!

Heb jij je kaarten al in huis? Het gaat weer een super avond worden met verrassende prijzen!

Liefs team PUUR