Gezellige avond online, en mooie prijzen winnen!
Vrijdag 23 oktober gaan we LIVE op Facebook!

bingo puur prinsenbeek

Voor €10 kun je je unieke BINGO Kaart aankopen, tweede kaart is €5.
Per bingokaart maak je kans op 8 prijzen!

Wij hebben mooie Beauty prijzen en behandelingen die je kunt winnen!

Extra Kans Spel: Voor €2,50 krijg je een van de unieke cijfers en aan het einde van de avond trekken we één balletje met cijfer en die persoon wint een Stress Release Treat t.w.v. €94,50!

Deze kun je bestellen, per mail of telefonisch. Je BINGO kaart kan natuurlijk ook in onze winkel in Prinsenbeek worden gekocht! (op donderdag 22 en vrijdag 23 oktober)

Het bedrag mag je ook overmaken via bankboeking of tikkie en je ontvangt je unieke Bingokaart per mail. PRINT deze dan uit, schenk kopje thee of een wijntje in en speel mee op vrijdagavond 19.30 uur uur, LIVE op Facebook.

Gewoon voor de gezelligheid omdat thuiszitten nu eenmaal verplicht is, veel beauty vermaak en prijzen, en hiermee steun je ook PUUR in deze pittige tijden.

Vrijdag 23 oktober om 19.30 uur gaan we LIVE op Facebook!

Zin in een spelletje? Bestel dan nu je BINGO kaarten vóór vrijdagavond!

PUUR Huidinstituut Oosterhout & Prinsenbeek

 

SPELREGELS PUUR BEAUTY BINGO:
• Op de BINGO kaart staan vier spellen, met elk spel maak je twee maal kans op een prijs. Dus op één avond 8 kansen voor één of meer prijzen!
• Eerst gaan we voor een horizontale lijn op de éérste (linksboven) speelkaart. Nadat die prijs is behaald gaan we op hetzelfde, eerste spel voor de volle kaart, dat is de tweede prijs!
Dan gaan we verder met het tweede spel (rechts boven) en doen we hetzelfde als hierboven, eerst de horizontale lijn, dan de volle kaart prijs.
• Bij BINGO zet je dit dírect online in het bericht en stuur je een foto van je kaart door naar het volgende telefoonnummer (PUUR what`s app nummer): 06-42694482. Met je foto checken we of alle cijfers kloppen en bij correcte cijfers is de winnaar bekend!
• Extra KANS €2,50: Aan het einde van alle vier de spellen, trekken we één nummer en die persoon wint de PUUR behandeling ter waarde van €49,50
• Dubbele bingo? Als twee personen tegelijk bingo hebben, uniek maar mogelijk. Dan zijn de spelen we “het getal onder de TIEN”: we schrijven een cijfer op een briefje en leggen deze, uit jullie zicht, voor ons op tafel, de twee winnaar mogen online een getal raden, en dan hebben we de uiteindelijke winnaar.
• De prijzen kunnen worden opgehaald bij PUUR Prinsenbeek, of we bezorgen het voor je thuis!
• Let op: zorg voor een goede wifi verbinding. Wij zijn niet aansprakelijk voor wegvallende wifi.
• We spelen dit spel voor de gezelligheid en voor een fijne avond. Er kunnen géén rechten worden ontleend aan deze avond én spel.

ENJOY BINGO, HAVE FUN!
SEE YOU FRIDAYNIGHT!

valmont-logo
pascaud-logo
tleclerc-logo
opi-logo
gladskin-logo
cellics-logo