De missie van Pixi is om iedereen te voorzien van een mooie huid en prachtige make-up, op elk moment. Pixi Skincare en beauty heeft alles in huis voor een mooie huid. Toegankelijk en trendy, met direct resultaat. Bij PUUR Huidinstituut en Het Online Huidinstituut vind je de skincare die bij jouw huid past!

Na meer dan twintig jaar als visagiste te hebben gewerkt besloot de Zweedse Petra Strand in 1999 om zelf een cosmeticalijn te beginnen: Pixi cosmetics was geboren! Petra’s passie voor huidverzorging zien we terug in Pixi skincare en uit zich in innovatieve nieuwe producten met zuiver botanische ingrediënten. Daarnaast laat ze zich inspireren door haar ervaring als moeder van vier.

Pixi beauty is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die ’s ochtends niet veel tijd hebben, maar wel met een flawless en fris gezicht de deur uit willen. De missie van Pixi is door de jaren hetzelfde gebleven: de natuurlijke schoonheid van de vrouw naar boven brengen.

Met dit mooie merk maken wij ons merken aanbod nóg completer en hebben wij voor de jonge doelgroep ook de juiste producten, voor de juiste prijs!
Deze populaire MUST HAVE producten zijn verkrijgbaar in onze instituten en in de Hohi.nl webshop van PUUR Huidinstituut!

pixi puur hohi huid