MESOTHERAPIE,
waarom de naaldtechniek bij PUUR Huidinstituut het meest effectief is!

We merken dat er veel onduidelijkheid is over Mesotherapie! En daarom gaan we je uitleggen waarom de techniek die wij bij PUUR gebruiken zóveel effectiever en waardevoller is dan menig ander techniek. En waarom wij als huidspecialistes zo enthousiast zijn over deze behandeling.

Bij de mesotherapie techniek die wij bij PUUR Huidinstituut toepassen gebruiken wij een steriele naaldje waarmee we onder druk effectieve ingrediënten ín de huid injecteren, in de bovenste huidlagen. In de dermis, en dus in de diepere huidlaag, waar de celopbouw en aanmaak van je huidcellen zit. Huidverbetering dus, en precies in de laag waar de huid het nodig heeft. De meeste technieken en crèmes komen tót de basaalcellenlaag, en niet erdoorheen. Dat is ook goed ook, het is namelijk onze natuurlijke beschermlaag.

Met de mesotherapie naaldmethode gaan we gecontroleerd en veilig naar de diepere huidlagen. Daarbij maken we gebruik van effectieve en uitgebalanceerde ingrediënten die een sterke opbouwende werking hebben op de fibroblasten en de tussenstof van al je huidcellen. Werkstoffen die die huidlaag voeden, helpen opbouwen met alle positieve effecten van dien. Het zijn producten die volledig afbreekbaar zijn, en niet blijvend. Het heeft dus ook niets te maken met een filler of botox die wordt ingespoten door een cosmetisch arts.

mesotherapie meso puur

 

Er zijn meerdere Mesotherapie technieken, wat is het verschil?

Er bestaan inderdaad meerdere methodes en apparatuur die zonder naald techniek werken, maar die allen Mesotherapie genoemd worden. Dat klopt, echter komen die niet tot de huidlaag waar het nodig is. Natuurlijk zijn deze technieken ook effectief, echter op een ander niveau van de huid.

Hoe gaat de behandeling is zijn werk?

uiteraard starten we met het reinigen van de huid, en een extra desinfectie. De cocktail met werkstoffen en het naaldje met toebehoren worden op het laatste moment uit de steriele verpakking gehaald. De huidspecialiste start de behandeling, zegt wat ze doet, en kijkt bij elk prikje of zij in de juist huidlaag zit, met haar deskundige oog en opleiding.

Kan ik na de behandeling gewoon weer verder met de dag?

Jazeker, na de behandeling kun je je dagelijkse bezigheden weer oppakken. Deze behandeling kent geen tot nauwelijks downtime zoals roodheid, vervelling of vochtophopingen. Heel soms kan er een klein blauw plekje ontstaan wanneer er een oppervlakkig bloedvaatje is geraakt. Wel adviseren wij de eerste 24 uur niet overmatig te transpireren, niet te heet douchen, een SPF te gebruiken, en drie dragen minerale make-up te gebruiken i.p.v. je eigen make-up. En natuurlijk geen intensieve producten zoals retinol en zuren. De huidspecialiste bespreekt dit heel duidelijk met je.

Is het pijnlijk?

De Mesotherapie met naaldtechniek wordt niet als pijnlijk ervaren. Het zijn minuscuul kleine prikjes die je nauwelijks voelt. In sommige gevallen kan het zijn dat je een klein prikje ervaart.

Dan zal de behandeling wel heel prijzig zijn, wat kost een behandeling?

Een goede huidverbeterende behandeling is nooit goedkoop. Dat kan niet want de werkstoffen en apparatuur, maar ook de opleidingen van de huidspecialistes zijn kostbaar. De prijs van een mesotherapie behandeling is €145, en in onze ogen voor iedereen die gaat voor hoogwaardige huidverbetering betaalbaar.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dat is geheel afhankelijk van je huidconditie en je wensen. Eén behandeling is al zeer effectief maar meerdere behandeling is altijd beter om je huidcellen met regelmaat te triggeren tot vernieuwing. Een keer naar de sportschool geeft ook geen sixpack toch?

Wat zijn de resultaten?

Mesotherapie is een algehele huidverbeteraar, niet specifiek voor huidverjonging. Dit wordt wel vaak gedacht, vandaar dat ik het er even bij vertel. Het is een boost voor huidverbetering, voeding en een sterke hydratatie voor je huid. Je huid wordt sterker, het matras van je huid verbeterd waardoor de buitenste lagen frisser, gezonder en jonger gaan worden. Een mesotherapie behandeling is ook schitterend om te combineren met je andere huidverbeterende behandelingen zoals microneedling, microdermabrasie of bindweefselmassage. Mesotherapie een boost van binnenuit!

Nieuwsgierig geworden wat de huidspecialistes voor jouw huid kunnen betekenen? Schroom niet, neem contact met ons op, we vertellen je graag alles!

Gratis en vrijblijvend huidadviesgesprek inplannen?
Locatie Prinsenbeek Klik hier: https://puur-huidinstituut.nl/afspraak-maken-prinsenbeek/
Locatie Oosterhout Klik hier: https://puur-huidinstituut.nl/afspraak-maken-oosterhout/

Liefs Edith Naaijkens
Eigenaresse PUUR Huidinstituut Oosterhout & Breda Prinsenbeek
en Het online Huidinstituut www.hohi.nl 

edith Naaijkens PUUR huidinstituut prinsenbeek oosterhout

Edith Naaiijkens