MESO Therapie wordt met veel succes toegepast in de strijd tegen huidveroudering. Mesotherapie is een behandeling, gebaseerd op het toedienen van werkzame stoffen door middel van kleine injecties in de middelste huidlaag (mesoderm). Juist daar waar ze nodig zijn! Het verbetert het huidbeeld en helpt rimpeltjes vervagen. Huid krijgt haar frisse en jeugdige uitstraling weer terug!

Bij het oppervlakkig injecteren wordt er een cocktail van o.a. vitamines, aminozuren, mineralen en hyaluronzuur gebruikt. Hierdoor wordt de werking van de fibroblasten in de lederhuid gestimuleerd. Fibroblasten zorgen ervoor dat de huid collageen aanmaakt en de elasticiteit verbetert. Het aanwezige hyaluronzuur herstelt de vochtbalans in de huid. Mesotherapie moet gezien worden als een totale huidverbeteraar waarbij vooral wordt gewerkt aan de oorzaak van huidveroudering. Het vult essentiële stoffen aan in de huid. Hierdoor zijn we in staat om het huidbeeld te verbeteren. Wij raden u aan om tussen de 35 en 40 jaar te beginnen met mesotherapie om uw huid zo lang mogelijk in goede conditie te houden.

Mesotherapie biedt u:
• 80% verbetering van huidbeeld en de huidporiën
• Fijne rimpels vervagen
• Verbetering van de hydratatie en structuur van de huid (huidversteviging)
• Verbetering van de kwaliteit en uitstraling van de huid
.Mesotherapie is al in 1952 ontwikkeld door de Franse arts dr. Michel Pistor. Pascaud Meso kent slechts een minimale pijnsensatie. Dit komt door de compressor en het computergestuurde apparaat, die ervoor zorgen dat iedere injectie met exact dezelfde kracht en op exact dezelfde diepte wordt uitgevoerd. De stoffen worden relatief oppervlakkig ingespoten (gemiddeld 1 tot 2 mm diep). Hierbij wordt gebruik gemaakt van een ‘mesopistool’.

PUUR Huidinstituut biedt u met Pascaud Meso een veilige en betrouwbare Mesotherapie behandeling. De behandelplaatsen: gezicht, hals en decolleté. Het kan enkel of als kuur van 4 tot 6 maal worden ingezet. Bij de MESO behandeling wordt afhankelijk van de huidconditie gebruik gemaakt van een fruitzuur peeling en kan worden aangevuld met het Marmatrix masker. Voor iedereen een op maat gemaakt behandeltraject!
Deze Meso behandeling kan uiteraard ook gecombineerd worden met producten van VALMONT en Decléor!

Voor meer informatie bent u van harte welkom bij onze informatieve MESO demonstratie avond op vrijdag 19 februari van 19 tot 20 uur!

valmont-logo
pascaud-logo
tleclerc-logo
opi-logo
gladskin-logo
cellics-logo