GRATIS OBSERV 520X HUIDSCAN

 

observ huidscan oosterhout prinsenbeek breda huidanalyse

 

Heb jij al een huidscan laten maken met onze nieuwste OBSERV 520X huidscan?

Onze OBSERV 520X huidscan geeft je een goede kijk ín en op je huid! We maken met de scan 8 verschillende foto`s van alle kanten van je gezicht. We bekijken je huidtype, pigment en zonschade, roodheid en doorbloeding, talgklierwerking, poriegrootte, rimpelvorming en nog veel meer. Ook kunnen we niet alleen in de huid kijken, maar ook óp de huid, we kijken samen of je huidmicrobioom in de juiste conditie is! Met deze Observ 520X huidscan wordt het onzichtbare zichtbaar gemaakt en kunnen we je huid tussen de behandelingen door extra goed in de gaten houden en resultaatgericht sturen op behandelingen.

ACTIE: Wil je meer te weten komen over je huidconditie? We nodigen je in januari, februari en maart 2023 graag uit voor een kosteloze huidscan (t.w.v. €27,50). 

Plan snel en makkelijk een afspraak in de online PUUR agenda op de website door op onderstaande knop te drukken. Of bel naar je favoriete PUUR locatie. telefoonnummers staan onderaan deze mail.

Heb je al een afspraak staan en wil je de huidscan toevoegen aan je behandeling, neem dan even contact op met één van de PUUR huidinstituten zodat we je scan gratis kunnen toevoegen aan je afspraak. 

“Alleen het allerbeste voor je huid!”

Tot snel bij PUUR!

observ huidscan oosterhout prinsenbeek breda huidanalyse

Edith Naaiijkens