Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat de meerderheid van alle huidontstekingen wordt veroorzaakt door de Staphylococcus aureus – bacterie. Bovendien verergert deze bacterie veel huidproblemen zoals acne, eczeem, rosacea en huidirritatie zoals na het scheren.

Een revolutionaire doorbraak in de aanpak van huidproblemen!

Op uw huid zitten miljarden bacteriën, goede en slechte. De talloze goede bacteriën zijn onmisbaar voor een gezonde huid. De slechte bacteriën veroorzaken roodheid, irritatie, ontstekingen en jeuk. Meestal is de Staphylococcus aureus-bacterie de boosdoener. De producten van Gladskin zijn de eerste die zich alléén richten op deze bacterie. In tegenstelling tot alle andere middelen zoals antibiotica maakt Gladskin wél onderscheid tussen goede en slechte bacteriën. Uw huid kan zich op effectieve en natuurlijke wijze herstellen. Deze technologie luidt een heel nieuw tijdperk in voor de aanpak van huidproblemen.

Hoe werkt Gladskin?

Met het actieve ingrediënt in Gladskin, het gepatenteerde StaphefektTM, wordt uitsluitend de Staphylococcus aureus-bacterie gedood. Deze bacterie veroorzaakt jeuk, roodheid en irritatie. Gladskin wordt in de meeste gevallen twee maal daags dun aangebracht. Hierover kunt u eventueel uw eigen huidverzorgende product aanbrengen. Na enkele weken zal het resultaat zichtbaar zijn! Denk ook aan roodheden en irritatie bij het scheren!

Eindelijk een goede oplossing om acne, huidirritatie en rosacea aan te pakken!

Gladskin is ontwikkeld door het Nederlandse biotechnologie bedrijf Micreos Human Health. Micreos is internationaal pionier en marktleider in de ontwikkeling van antibacteriële bacteriofagen-technologie. Micreos werkt samen met gerenommeerde wetenschappelijke instituten en universiteiten.

U kunt altijd een vrijblijvend huidadvies gesprek inplannen zodat wij op basis van een uitgebreide huiddiagnose de mogelijkheden voor u kunnen bekijken.

valmont-logo
pascaud-logo
tleclerc-logo
opi-logo
gladskin-logo
cellics-logo