In navolging op de maatregelen vanuit de overheid en een dringend advies van onze brancheorganisatie ANBOS moet ook ik maatregelen treffen voor PUUR. Samen met mijn team heb ik met pijn in mijn hart besloten om te stoppen met het geven van onze behandelingen tot 6 april. Dit ter bescherming van de gezondheid van mijn team en klanten. Wij hopen hiermee mee te werken aan een sneller herstel van en ter voorkoming van verspreiding van het COVID-19 (Corona) virus.
Ook de behandelingen van onze huidtherapeute, cosmetisch arts en permanente make-up expert worden verschoven tot ná 6 april. Wij benaderen alle klanten die nog een afspraak hebben staan persoonlijk.

Onze winkel in Prinsenbeek blijft vooralsnog open! Elke dag is een huidspecialiste aanwezig, die graag al jouw vragen persoonlijk of telefonisch beantwoordt. Mocht je producten en/of cadeaubonnen willen aanschaffen, dan kan je op onderstaande tijden bij ons terecht. Natuurlijk kunnen wij de producten, ook bij je thuis afleveren.

Maandag : 12.30 tot 16.00 uur
Dinsdag : 11.00 tot 16.00 uur
Woensdag : 11.00 tot 16.00 uur
Donderdag : 11.00 tot 16.00 uur
Vrijdag : 11.00 tot 16.00 uur
Zaterdag : 11.00 tot 15.00 uur

Gezondheid gaat boven alles! Maar zoals je van ons gewend bent, zitten wij als PUUR team ondertussen niet stil en gaan ons komende weken voorbereiden op mooie plannen voor ná deze fase. We gaan deze tijd gebruiken voor nog verdere verdieping van onze kennis en vaardigheden. Wij houden ondanks deze onzekere en verdrietige periode dus vast aan ons motto: Áltijd positief vooruit kijken!

Volg ons online op social media en houd je mail goed in de gaten want we beseffen maar al te goed dat je wilt blijven werken aan jouw mooie huid! Na dagenlang thuis, ben je wellicht in voor wat leuke en interessante informatie van PUUR over de huid.

Mogen wij je om een GUNST vragen?
Wij werken al jaren keihard om PUUR te brengen waar het nu staat! Het is onze passie om jouw huid optimaal te verzorgen, elke keer weer. Het besluit om onze behandelingen stop te zetten is economisch gezien een heftige beslissing voor PUUR, maar ook voor veel andere ondernemers in onze branche. Daarom vragen wij jou om een gunst. Mocht je producten nodig hebben voor thuis, denk dan eerst aan ons in plaats van online bestellen bij een andere webshop. Wij bezorgen namelijk ook graag bij jou thuis! Plan alvast een nieuwe afspraak in voor over een tijdje én vergeet niet dat wij mooie cadeaubonnen verkopen. Met jullie hulp kunnen wij deze pittige periode overbruggen zonder in de financiële problemen te komen.
Wij wensen jou en jouw familie veel sterkte, een goede gezondheid in deze turbulente en onzekere tijd en verwelkomen jou daarna bijzonder graag weer bij PUUR!

Liefs van Liza, Marijn, Nathalie, Patty, Ruby, Shadé en natuurlijk van mij (Edith)!

Stay safe!

PUUR Huidinstituut Oosterhout & Prinsenbeek

valmont-logo
pascaud-logo
tleclerc-logo
opi-logo
gladskin-logo
cellics-logo