Skin Support 

Wist je dat je bij PUUR jouw behandeling kan uitbreiden met de Skin Supporters? Er zijn veel extra ‘add-on’s’ die je kan toevoegen bij de behandeling, om jouw behandeling nog completer te maken. Zo kun je bij PUUR Huidinstituut je behandeling uitbreiden bij de ogen, het gelaat, de decolleté, lichaam, massage of handen.  

Ogen

Stoor je je aan de droge lijntjes en rimpeltjes rondom de ogen? Kies dan voor een oogmasker. Wil je werken aan de fijne lijntjes en rimpels, dan werkt microneedling erg effectief. De huidspecialist of huidtherapeut kan je verder adviseren over de mogelijkheden en deze supporters toevoegen bij je behandeling. 

Gelaat

Bij het gelaat zijn er verschillende behandelingen om jouw huid nog meer te laten stralen. Zo kun je jouw behandeling uitbreiden met microneedling, microdermabrasie, collageen lichttherapie, radiofrequentie of een bindweefselmassage. Twijfel je welke behandeling voor jou geschikt is? Overleg met een huidexpert of huidtherapeut bij PUUR Huidinstituut voor de beste behandelopties. 

Decolleté

Bij de decolleté kunnen wij ook diverse behandelingen uitvoeren, denk aan een peeling (skin resurfacing), pakking of een bindweefselmassage. De huidspecialist of huidtherapeut kan je verder adviseren over de mogelijkheden. 

Lichaam & massage

Toe aan ontspanning? Kies voor een rugmassage of een hoofdhuid & nek massage. De rug kan eventueel ook gescrubd worden. Wil je werken aan huidverstrakking? Dan is de bindweefselmassage voor het lichaam een ideale optie. Zijn er goedaardige plekjes of oneffenheden die storend zijn? Dan kunnen wij deze verwijderen middels coagulatie. De huidspecialist of huidtherapeut kan je verder adviseren over de mogelijkheden. 

Handen

Wil je stralende handen, stoor je je aan rimpeltjes op pigmentvlekjes, kies dan voor een peeling of handpakking. Zo werken wij aan de optimale gezondheid van jouw handen. Wil je meer informatie over de behandeling? Vraag aan jouw huidspecialist of huidtherapeut over de mogelijkheden.  

 

Geniet van een heerlijke en uitgebreide behandeling bij PUUR Huidinstituut.  

 

skin support huid support puur huidinstituut oosterhout breda prinsenbeek huidverzorging