Een peeling waarbij u geen vervelling krijgt en ook mogelijk om tijdens de zomerperiode te ondergaan. Ideaal in kuurverband maar ook als losse behandeling ter onderhoud. De fruitzuur peeling lost dode huidcellen op, waardoor de aanmaak van nieuwe cellen wordt gestimuleerd evenals de doorbloeding. De huid wordt frisser, gladder en fijne lijntjes worden minder.

Afhankelijk van uw huidconditie en het gewenste resultaat passen wij de soort fruitzuur peeling aan op uw huid. Preventief voor iedereen die een jonge, mooie en strakke huid wilt waardoor voedingsstoffen optimaal worden opgenomen. Of als behandeling voor rimpels, grove huidstructuur (acne littekens), pigmentvlekken, vale (roker) huid en elasticiteit afname.

Pascaud werkt met drie verschillende peelings:

AHA peeling

Lactic acid (melkzuur) en Glycolic acid (glycolzuur) zijn bekende peelende stoffen. Ze behoren tot de groep Alpha Hydroxy Acids (AHA’s) die ook wel fruitzuren worden genoemd. Deze Pascaud AHA peelings kennen verschillende concentraties die afgestemd worden op het huidtype en de huidconditie.
Fruitzuurpeelings lossen dode cellen op, waardoor de aanmaak van nieuwe cellen wordt gestimuleerd, evenals de doorbloeding. Uitermate geschikt voor het verfijnen van de structuur, pigmentvlekken, rokershuid, fijne lijntjes en onzuivere huid. Aan deze peelings is hamamelis (toverhazelaar) toegevoegd. Hamamelis werkt adstringerend (poriën samentrekkend) en vermindert droogte en beschadigingen. De peelings hebben geen bijwerkingen en kunnen ook uitgevoerd worden bij mensen die er representatief uit moeten blijven zien.

BHA peeling

BHA (beta hydroxy acid) salicylzuurpeeling is een aanvulling op de melkzuur- en glycolzuurpeeling. De salicylzuurpeeling bevat 20% salicylzuur, een werkzaam percentage. Salicylzuur lost de talg in de poriën op, maakt talg soepel zodat talg en vuil gemakkelijk uit de poriën kunnen worden verwijderd. De huid wordt schoon, glad en ook verfijnt de structuur. Geschikt voor: een acne huid, vette huid, onzuivere huid, verouderde huid en een huid die teveel zon heeft gehad.

De fruitzuurpeeling is zeer goed te combineren met de Professional treatment Mesotherapie.

24 dagen Ampullenkuur, in 1 maand een nieuw jasje

De 24 dagen ampullen kuur van Pascaud is een kuur om uw huid een nieuw jasje te geven. Gedurende 24 nachten gebruikt u i.p.v. de nachtverzorging een ampul. De kuur wordt afgestemd op uw huidtype en huidconditie. Na enkele dagen merkt u reeds opzienbarende effecten van de werkstoffen. Voor een nog beter effect kunt u deze kuur combineren met een fruitzuurpeeling en de Mesotherapie.

  • Retinol stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen
  • AHA verwijdert dode huidcellen
  • Caviar een optimale voeding voor de huid

pHformula, voor direct zichtbaar effect.

Gecontroleerde skin resurfacing
Gecontroleerde skin resurfacing stimuleert op een actieve manier celaanmaak, waarbij vervelling en irritatie wordt beperkt. Minimale downtime en maximaal resultaat!

pHformula is dermatologisch ontwikkeld en behandelt op een succesvolle manier diverse huidproblemen, zoals huidveroudering,
hyperpigmentatie, acne en chronische roodheid.

 

Eerste keer bij PUUR Huidinstituut? Ervaar je mooiste huid, plan een Skin Experience
Tijdens de Skin Experience treat maken we kennis met jou, je huid en met je wensen. Samen met de huidspecialist start je, onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee, met het beantwoorden van gerichte vragen, we doen een uitgebreide huidscan en laten je huid de producten ervaren tijdens een korte facial. Uit deze Skin Experience volgt een huidtraject met behandeladvies in het instituut met de huidspecialiste en product advies voor thuis.