Mesotherapie wordt met veel succes toegepast in de strijd tegen huidveroudering. Het verbetert het huidbeeld en helpt rimpels vervagen.

Mesotherapie is al in 1952 ontwikkeld door de Franse arts dr. Michel Pistor en is gebaseerd op het toedienen van werkzame stoffen juist daar waar ze nodig zijn. Dit betekent dat er door het toedienen van kleine injecties in de huid werkzame stoffen worden ingebracht. De stoffen worden relatief oppervlakkig ingespoten (gemiddeld 1 tot 2 mm diep). Hierbij wordt gebruik gemaakt van een ‘mesopistool’.

Pascaud Meso kent slechts een minimale pijnsensatie. Dit komt door de compressor en het computergestuurde apparaat, die ervoor zorgen dat iedere injectie met exact dezelfde kracht en op exact dezelfde diepte wordt uitgevoerd.

Bij het oppervlakkig injecteren wordt er een cocktail van o.a. vitamines, aminozuren, mineralen en hyaluronzuur gebruikt. Hierdoor wordt de werking van de fibroblasten in de lederhuid gestimuleerd. Fibroblasten zorgen ervoor dat de huid collageen aanmaakt en de elasticiteit verbetert. Het aanwezige hyaluronzuur herstelt de vochtbalans in de huid. Mesotherapie moet gezien worden als een totale huidverbeteraar waarbij vooral wordt gewerkt aan de oorzaak van huidveroudering. Het vult allerlei essentiële stoffen aan in de huid. Hierdoor zijn we in staat om het huidbeeld te verbeteren. Wij raden u aan om tussen de 35 en 40 jaar te beginnen met mesotherapie om uw huid zo lang mogelijk in goede conditie te houden.

Pascaud Mesotherapie geeft u

  • 80% verbetering van de huidporiën
  • Hele fijne rimpels vervagen
  • Verbetering van de hydratatie en structuur van de huid (huidversteviging)
  • Verbetering van de kwaliteit en uitstraling van de huid

De behandelplaatsen : gezicht, hals en decolleté.

Pascaud Meso biedt u een veilige en betrouwbare Mesotherapie behandeling. Het kan enkel of als kuur van 4 tot 6 maal worden ingezet. Voor een intensief resultaat kunt u de Meso combineren met andere Pascaud behandelingen zoals de peelings en WAVE RF.

 

Eerste keer bij PUUR Huidinstituut? Ervaar je mooiste huid, plan een Skin Experience
Tijdens de Skin Experience treat maken we kennis met jou, je huid en met je wensen. Samen met de huidspecialist start je, onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee, met het beantwoorden van gerichte vragen, we doen een uitgebreide huidscan en laten je huid de producten ervaren tijdens een korte facial. Uit deze Skin Experience volgt een huidtraject met behandeladvies in het instituut met de huidspecialiste en product advies voor thuis.