Dit is een manuele, zeer efficiënte methode om ons huidverouderingsproces te vertragen. Een verdieping op de bindweefselmassage. In de behandeling wordt gebruik gemaakt van een combinatie verschillende intensieve technieken. Waarbij we alle huidlagen van de opperhuid tot aan het botweefsel behandelen.

Het bindweefsel en onderliggend spierweefsel wordt krachtig aangepakt en de daarbij gekomen afvalstoffen worden afgevoerd. Wat doet dit voor je huid: het activeert je celvernieuwing en zet tevens je natuurlijke wondgenezingsproces aan, het verhoogt de elastiteit, verbetert de doorbloeding waardoor je een volle stralende huid hebt. Doordat je doorbloeding gestimuleerd wordt is de opname van werkstoffen nog beter.

Er wordt gewerkt op decolleté, hals en gelaat!

  • Geeft verfijning van rimpels
  • Oogcontour wordt gladder
  • Verbetering van de doorbloeding
  • Verzakking (hangwangen) worden gelift
  • Stimuleert aanmaak van collageen.

Om tot een gewenst resultaat te komen wordt een kuur geadviseerd. Een kuur bestaat uit minimaal 5 tot maximaal 15 behandelingen. Dit zal de specialiste met u afstemmen.

Onze Natural Facelifting Expert Nathalie is op woensdag en vrijdag aanwezig bij PUUR in Prinsenbeek!

Interesse? We informeren je hier graag over!

Eerste keer bij PUUR Huidinstituut? Ervaar je mooiste huid, plan een Skin Experience
Tijdens de Skin Experience treat maken we kennis met jou, je huid en met je wensen. Samen met de huidspecialist start je, onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee, met het beantwoorden van gerichte vragen, we doen een uitgebreide huidscan en laten je huid de producten ervaren tijdens een korte facial. Uit deze Skin Experience volgt een huidtraject met behandeladvies in het instituut met de huidspecialiste en product advies voor thuis.